ADANA / KARATAŞ - Tuzla İlkokulu

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını neşe ve coşku ile kutladık. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize katkılarından ve çabalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Adana okuyor projesinden kareler.

Ekm

Rehberlik servisi tarafından 17.09.2023 tarihinde, okulumuz özel hedeflerinden 'şiddetin önlenmesi' ile ilgili "Aile içi İletişim" konulu seminer okul psikolojik danışmanı Sinem YAŞANER tarafından velilere sunulmuştur.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Hasan TEVKE'nin talimatları ve Valilik Makamının onayı ile 15 ilçemizdeki remi özel ilkokul,ortaokul ve liselerimizde her gün bir ders saati "Adana Okuyor" Projemiz kapsamında okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri okuyor.

Eyl

Okulumuz 3/C sınıfı dünyanın katmanlarını yaparak yaşayarak öğreniyor.Sinifimiz ögretmeni Eda Kısacık'a teşekkür ederiz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa BUGRUL sene başı seminerlerimizde okulumuzu ziyaret etti. Aramıza yeni katılan öğretmen arkadaşlara hayırlı olsun dileklerini iletti. Yeni eğitim öğretim dönemimizde kutladı. Müdürümüze teşekkür ederiz.

Haz

Okulum anasınıfı mezuniyetinde eğlenceli zamanlar çocuklarımız ile geçirdik. Okulumuz anasınıfı öğretmenleri Beyza Kayaaslan ve Rukiye Topal'a teşekkür ederiz. Ellerine sağlık.

Ara

Esin Hocamız okumaya geçen öğrencisine hediyesini verdi ve kurdelesini taktı.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası kutlandı.

Okulumuz Kızılay Haftası kutlamalarından

10 Kasım anma torenimizden

Eyl

Bakanlığımızın gönderdiği ders kitaplarımız ve yardımcı kitaplarımız öğrencilerimize dağıtıldı.

Ağu

Okulumuzda açılan okul oncesi yaz kursunda eğlenceli zamanlar geçirmeye devam ediyoruz.

May

4-C Sınıfı Fen Bilimleri Dersi için Esmanur Giriş öğretmenimizin rehberliğinde yaptığı basit elektrik devremiz.

May

103 Yıl önce Samsun'a ayak basarak, Kurtuluş meşalesini yakan Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile yâd ederek 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladık.