ADANA / KARATAŞ - Tuzla İlkokulu

Ekm

17 Ekim salı günü saat 09.00 da okulumuz rehberlik servisi öğretmenimiz Sinem Yaşaner'in verecegi "Aile içi iletişim" seminerimize velilerimiz davetlidir. Seminerimiz toplantı ve konferans salonumuzda yapılacaktır.

Nis

Öğrencilerimizle duygularımızı tanıma ve ifade etme ile ilgili bilgilendirme yaptık. Sonrasında geri dönüşüm materyellerimizden her öğrenci kendi kuklasını hazırlayarak duygu rol çalışması yaptı.

PDR SERVİSİ

Mrt

Son yıllarda ülkemiz su zengini ülkeler arasından çıktı. Bu yüzden öğrencilerimiz suyun tasarruflu kullanılması ve su kaynaklarını korumanın hepimizin görevi olduğu konusunda bilgilendirildi. Öğrencilerimizin çevreye karşı sorumluluklarını bilen ve çevreyi korumak için çaba gösteren bireyler olarak yetiştirilmesi için farkındalık çalışmaları yapıldı.