ADANA / KARATAŞ - Tuzla İlkokulu

May

Okulumuz öğretmenlerinden Rukiye Topal'ın yürütücüsü olduğu Hepsi Doğadan projesinin sonuna geldik. Öğretmenimize, öğrencilerimize ve velilerimize projeye katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizle bir e-twinning çalışmasını daha yarıladık. Hepsi Doğadan/All From Nature dedik ve doğanın bize neler kattığını hepbirlikte öğrendik. Tohumdan fidana bitkilerimizi de yetiştirdik. Artık materyallerden ve doğada bulabileceğimiz ürünlerden eğlenceli oyunlarımızı da ürettik. Bunlarla kalmayarak doğaya zarar vermeden üretebileceğimiz enerji kaynaklarımızı da öğrendik. Çocuklarla birlikte çalıştık birlikte öğrendik. Proje yürütücümüz anasınıfı öğretmenimiz Rukiye Topal ve öğrencilerinin öğrendiklerini paylaşacağı etkinliklerle devam edeceğiz..

OKUMA TIRTILI E-Twinning Projesi

Aralık ayında başladığımız "Okuma Tırtılı" projemizde sona doğru yaklaşırken 30 adet ve üzerine kitap okuyan öğrencilerimize belgeleri ve hediyeleri verilmeye başlandı.

Mayıs ayında sonlanacak bu projemizde öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını kazanmaları ve okuma hızlarındaki gelişmeler takip edilmektedir. Projeye katılan aynı zamanda proje yürütücülerinden olan okulumuz öğretmenlerinden Emel KAHRAMAN'a ve 3/B sınıfı öğrencilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Nis

Karataş Kaymakamımız Sayın Fatih AYAZ ve İlçe Milli Egitim Müdürümüz Sayın Mustafa BUĞRUL okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle sohbet edip okulumuzda incelemelerde bulundular.

Nis

2 nisan otim farkındalık günü için anasınıfımız ve özel eğitim sınıfımız öğreci ve öğretmenleriyle beraber otizme dikkat çekmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla afiş hazırlama etkinliği yapıldı. tüm okul çapnda mavi kurdele takıyoruz otizmi tanıyoruz etkinliği yapıldı.

Nis

Okulumuzun çehresini değiştirmek ve çocuklarımıza eğlenceli dakikalar hediye etmek için çalışmalarımız başladı.

Mrt

Tarihi baştan yazan bir millet, o millete adanmış bir hayatın dışa vurulmuş halidir KORKMA diye başlayan İstiklal Marşımız!!!

Büyük şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 107. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Tüm şehitlerimize minnet ve saygıyla..

Mrt

Orman Genel Müdürlüğünden gelen ekiplerimiz çocuklarımıza seminerle bilgilendirme yapıp materyaller dağıttılar. Sonrasımda ise en iyi öğrenme yaparak yaşayarak öğrenme diyerek hep birlikte okulumuzu ağaçlandırdık.